Vannak szerelmi történetek, amelyek meg voltak írva a csillagokban és semmi nem állhat az útjukba – akár még több évtizednyi korkülönbség sem. Az 55 éves rendező, Sam Taylor-Johnson és 32 éves párja, a hollywoodi színész, Aaron Taylor-Johnson nagyon jó példái egy ilyen mesebeli románcnak. Úgy tűnik, szerelmük minden egyes évvel csak erősebbé válik, éppen ezért döntöttek úgy, hogy 10 év házasság után a barátok és családtagok körében megújítják az esküjüket.
Történetük téged is inspirálni fog.

Szerelem a forgatáson

2008-ban Sam Taylor 42 éves volt, nemrég vált el, és éppen első filmjét rendezte John Lennon – A fiatal évek címmel. A kétszeres ráktúlélő nem idegeskedett túlzottan a debütálása miatt: “A rákot túlélve elkészíteni egy filmet már meg se kottyan” – mondta.

A film főszerepét pedig Aaron Johnson kapta meg. Az életutak így keresztezték egymást a 18 éves színész és a kétgyermekes anyuka esetében. Szerelmük a közös projekt kapcsán született, a többi pedig már történelem.

A kor nem probléma

Sokan fennakadnak a 24 év korkülönbségen, de ennek a párnak ez soha nem jelentett problémát. Aaron korábban így beszélt erről: “Én egy öreg lélek vagyok, ő pedig fiatal.” A rendezőnő elismerte, hogy nagyon vonzotta a fiatal színész érettsége. Első benyomásáról ezt mondta: “Nagyon intenzív és maximálisan megfontolt volt.”

Házasság és a vezetéknevek összekapcsolása

Aaron már a legelejétől tudta, hogy Sam lesz a felesége, éppen ezért nem is akarta pazarolni az időt. “Amint vége lett a forgatásnak, azt mondta, feleségül fog venni – mesélte Sam, majd hozzátette –, Még csak randink sem volt, nem is csókolóztunk.”

Eljegyzésüket 2009-ben jelentették be a filmjük angliai premierjén. 2012-ben, 5 hónappal a második gyermekük születése után kötöttek házasságot.

A friss házasok egymás vezetéknevét is felvették. A 22 éves színész ezt így magyarázta: “Nem értem, miért csak a nőknek kellene felvenniük a párjuk nevét. Én is az ő része akarok lenni, éppen annyira, amennyire ő az enyém.”

A tökéletes család

A párnak két közös lánya van, Samnek pedig további kettő az előző házasságából. Az első közös gyermeküket Sam 43 évesen szülte. Akkoriban a leendő apuka úgy nyilatkozott, nem aggódik a szülőség miatt, hiszen nevelt lányaival már volt alkalma gyakorolni.

Aaron sosem mulasztja el a lehetőséget, hogy dicsérje feleségét, és hogy kifejezze, mennyire jó példaképnek tartja: “Az ő anyukájuk az egyik legerősebb és legfüggetlenebb nő, akit ismerek.”

Az eskü megújítása

Úgy tűnik, az idő múlásával a pár szerelme még inkább kiteljesedik. 2022 júniusában, mikor a 10. házassági évfordulójuk volt, úgy döntöttek, megújítják az esküjüket.

Egy nappal később a színész ezt írta a közösségi oldalán: “A tegnapi volt a legszebb nap, a nyári napforduló, a 10. házassági évfordulónk. Minden képzeletet felülmúlóan áldottak vagyunk.” Hozzátette: “Sammy, te vagy a szerelmem, az életem, a lelki társam, a feleségem, az egész világom!”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here