A 80. Golden Globe-díj-átadó ceremóniáján Selena Gomez káprázatosan nézett ki. Látszott rajta, hogy jól érzi magát a bőrében, sokan mégis negatívan véleményezték a külsejét.
De Gomez szembenézett a kritikákkal, pozitívan és bölcs szavakkal reagált rájuk, azóta pedig még jobban csodáljuk.

A 30 éves sztár 9 éves féltestvérét, Gracie-t is magával vitte az eseményre. Imádni valóak voltak, ahogyan együtt mosolyogtak a kamerák előtt. Gomez pánt nélküli, magasan felvágott, puffos ujjú estélyi ruhája pedig tökéletesen illet az alakjához.

Ám egyes online követői mégis kritizálták a testét, és megjegyezték, hogy felszedett néhány kilót.

A kritikákat olvasva az énekesnő élő videóban reagált az Instagram-oldalán, közben húga, Gracie is vele volt.

“Egy kicsit duci vagyok most, mert jól éreztem magam az ünnepek alatt” – mondta Gomez. Aztán a húgához fordult, és megkérdezte: “Ugye?” Gracie pedig teljesen egyetértett nővérével. Gomez így folytatta: “De minket ez egyáltalán nem érdekel” – majd együtt nevettek a kommenteken.

Ezzel a reakciójával Gomez nemcsak húgának mutatott példát, de nők millióinak is világszerte. Bizonyította, hogy az számít igazán, hogy elfogadd a saját tested, és jól érezd magad benne. Hiszen csakis akkor ragyoghatsz kívül-belül, ha szereted önmagad.

Nem ez volt az első alkalom, hogy Gomez negatív kritikákat kapott az alakjával kapcsolatban. 2022 áprilisában is reagált a bántó kommentekre, azt mondta, a karcsúság miatt nem éri meg lemondani a kedvenc ételeiről. Hozzátette: “Tökéletes vagyok úgy, ahogyan vagyok.” Ezzel pedig csak egyetérteni lehet.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét