Hollywood egyik legnagyobb akciósztárja, Bruce Willis az egyik leginkább inspiráló híresség a világ romantikusai számára. Egy sikertelen házasság után, 50 felett talált rá az igaz szerelemre, és azóta is egy tündérmesében él. Hogyan volt képes elérni a boldog házasságot és létrehozni egy széttörhetetlen mozaikcsaládot? Ehhez csak egy nagyon különleges nő kellett.

Willis egy nagyszerű családot hozott létre az első feleségével, de valami hiányzott.

1987-ben Bruce Willis összeházasodott Demi Moore-ral. Igazi csodapárnak számítottak, akiknek a boldogságát meg sem lehetett kérdőjelezni. 3 lányuk született. Mi mást kívánhattak volna? De a vörös szőnyegen megvillantott mosolyaik mögött egy olyan családi élet bújt meg, ami nem működött. A pár hivatalosan 2000-ben vált el.

A házasságuk mégsem nevezhető kudarcnak. Érett döntést hoztak, hogy külön utakon folytatják tovább, és talán még a házastársinál is erősebb kapcsolatot építettek ki barátokként. Bruce és Demi lányaikkal is szoros kapcsolatban maradtak, ahogyan azt Demi és a lányok közösségi oldalain is látni.

Emma úgy érkezett meg Bruce életébe, mint egy mentőangyal.

A válás után Willis 2004-ben rövid ideig jegyben járt, de valami nem működött. Egészen addig, míg nem találkozott Emma Heminggel, aki rádöbbentette, mi hiányzott neki eddig. Később elmesélte, hogy az egyedüllét megviselte: “Az elmúlt 10 évet egyedül töltöttem, és legnagyobb részt boldogtalanul. Egy sötét helyen. Sosem gondoltam, hogy valaki mással lenni jelenti a megoldást. Úgy is mondhatnám, egyedül voltam, de nem voltam magányos. De ezzel csak magamat csaptam be.”

Bruce elmondta azt is, hogy Emma teljesen megváltoztatta a szerelemről addig alkotott elképzeléseit. Hirtelen minden a helyére került. “A ‘francba a szerelemmel’ állapotból ‘a szerelem a válasz mindenre’ állapotba kerültem. Elkezdtem Emma körül legyeskedni, és az életem napról napra egyre boldogabb lett.” 2009-ben Willis elvette feleségül Emmát, és ezzel megkezdték életüket immár házasokként.

Willist most több szeretet veszi körül, mint amit kívánhatott volna.

Nem sokkal az esküvő után megszületett Emma és Bruce két lánya, Mabel és Evelyn. A színészt így már 5 gyönyörű lány vette körül – létrejött a tökéletes mozaikcsalád. A lányok nagyon jól kijönnek egymással, és imádnak együtt pózolni a családi fotókon.

Willis igazán szerencsés, hogy ennyi gyönyörű nő van az életében, és egyik nap sem mulaszt el hálát adni ezért. Egyszer azt mondta: “Imádom a nőket, és mindig nagyobb biztonságban érzem magam, ha velük vagyok.”

Bruce annyira odavan Emmáért, hogy kétszer is elvette.

2019-ben a boldog pár úgy döntött, hogy 10. házassági évfordulójukat az esküjük megújításával fogják megünnepelni. A szerelmük az évek múlásával egyre csak erősebbé vált, és ezt családjuk előtt is szerették volna újra hivatalossá tenni. A szertartáson még Demi is jelen volt. Emma azt mondta róla: “Demi befogadott a családjába, ahogyan én befogadtam őt a miénkbe.”

A második esküvőjük még különlegesebb volt, mert Mabel és Evelyn is tanúi lehettek annak, szüleik mennyire szeretik egymást. Megünnepelték a születést, a szerelmet és a boldog életet, ahogyan Emma írta megható posztjában.

Mindent összevetve Bruce-nak megérte várnia Emmára.

Bruce Willis példája nagyon jól megmutatja, hogy sosincs késő megtalálni a szerelmet. Ő is képes volt erre, mégpedig 54 évesen. Sokszor dicséri feleségét, és folyton körülötte van: “Nem akarok elszakadni Emmától. Ez a legigazibb kapcsolat, ami valaha volt az életemben.”

Ami Emmát illeti, ő is gyakran kifejezi, hogy Bruce az élete párja, és áldottnak érzi magát, hogy vele élhet. “Még mindig randizunk hetente egyszer! Mindig megpróbálunk időt szakítani egymásra. A férjem mindenben támogat. Nagyon jól kiegészítjük egymást.” A pár láttán a mi szívünket is a melegség önti el.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét