Vienna Würstel sok szempontból rendkívüli személyiség. Magát “fantasztikus plasztiknak” nevezi, a szépség megszállottja, nemrég pedig 30 ml-es ajkaival döbbentette meg követőit. A nő folyamatosan szembe kerül a trollokkal, de a kritikák ellenére kitart a szándéka mellett, hogy még nagyobb szája legyen, kihívásairól pedig a közösségi médiában számol be.

Vienna felkavarta az állóvizet a közösségi médiában.

Vienna Würstel ajkaiban már most 30 ml töltőanyag van. A magát “fantasztikus plasztiknak” nevező influenszer vegyes reakciókat váltott ki követőiből a döbbenetesen nagy ajkaival.

A spanyolországi Mallorcán élő Vienna őszintén beszélt arról, hogy a hatalmas ajkai mennyire megnehezítik a vízivást és az italok kortyolgatását. Önmagáról azt mondta, inkább száj, mint ember. Vienna nem tagadja, hogy a közösségi médiában rengeteg kritika éri, Instagram-fotói alá folyamatosan kapja a negatív megjegyzéseket.

Vienna nagyon elszánt abban, hogy ajkai még nagyobbak legyenek.

TikTok-videójában a nő elárulta, hogy kb. 30 ml töltőanyag van az ajkaiban, és reméli, hogy a jövőben még több lesz. A bátor és elszánt nő nem áll meg az ajaknagyobbításban, annak ellenére, hogy a gyűlölködők már most egy kacsához hasonlítják.

“Nagyon-nagyon szeretnék még nagyobb ajkakat, már alig várom” – mondta. Vienna bevallotta, hogy a még nagyobb száj most a legnagyobb vágya. Egyes követői aggódnak érte, hogy vajon ezek a beavatkozások mennyire biztonságosak Vienna számára.

Vienna hisz abban, hogy minden beavatkozás biztonságos és örömet okoz neki.

A nő folyamatosan próbálja megnyugtatni követőit, hogy a nagy mennyiségű töltőanyag biztonságos. Állítja, hogy valamennyi plasztikai sebésze jól képzett szakember. “Ha nem lennének profik, nem tudták volna elérni ezt a méretet, szóval biztonságban vagyok.”

Annak ellenére, hogy elégedett az arcával, Vienna mégis beismerte, hogy az ivás komoly kihívást jelent számára. A plasztikai sebészet rajongója egy másik videóban bevallotta, hogy az evés viszonylag jól megy neki, de csak ha puhát eszik. Vienna elmondta, úgy érzi, az ajkai nehezen működnek, viszont ezt kihívásnak fogja fel, amihez alkalmazkodnia kell.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét