A természetes dekorációk nem hiányozhatnak a lakásból. Ha pedig van lehetőséged egy-egy funkcionális bútordarabot is természetes módon elkészíteni, miért ne tennéd? A következő diy projekthez nem kell ezermesternek lenned, mégis sikerülni fog! Az új fogasodat pedig imádni fogod!

A ruhafogas egy keretből és a közé illesztett gallyakból áll. A kerethez szükséged lesz lécekre, a gallyakat pedig egy kellemes erdei séta alkalmával könnyen összegyűjtheted, de ha szemfülesen jársz az utcán, néhány darabot akkor is biztosan be tudsz szerezni! Vastagabb gallyakat válassz, melyek megtartják majd a kabátokat, esernyőket!

Amire szükséged lesz:
– lécek a kerethez
– gallyak, vékony ágak fogasnak
– pác vagy festék a fa kezeléséhez, színezéséhez
– faragasztó, csavarok

Így készítsd el!

A léceket szabd méretre vagy kérd meg erre a barkácsáruházban dolgozókat. A léceket kezeld le páccal vagy festékkel, hogy tartósabbak legyenek. Ha a festés megszáradt, készíts belőlük téglalap alakú keretet faragasztó vagy csavarok segítségével.
A gallyakat szintén méretre kell szabnod, hogy pontosan beleilleszkedjenek a lécekből készült keretbe. Se nagyobbak, se kisebbek nem lehetnek, különben nem fogod tudni rögzíteni őket. A gallyakat is érdemes lekezelned, akár a kerettől eltérő színre is festheted őket. A helyükre szintén faragasztóval vagy csavarok segítségével tedd őket! Ezután annyi a feladatod, hogy kiválaszd a ruhafogas számára a legmegfelelőbb helyet és egy akasztó segítségével feltedd a falra!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét