Valaki mással élni nem egyszerű, de vezethet életre szóló barátsághoz, és adhat rengeteg közös emléket. A sztárok is voltak olyan helyzetben, hogy mással kellett együtt lakniuk, mikor még nem éltek olyan fényűző életet, mint most. Az egykori lakótársak közül soknak a barátsága azóta is megmaradt.
A következő sztárok lakótársak voltak, mielőtt világhírűek lettek.

1. Brad Pitt és Jason Priestley

Brad és Jason a spórolás miatt költöztek össze, mikor elkezdték karrierjüket. Még versenyeztek is abban, hogy ki bírja tovább zuhanyzás és borotválkozás nélkül. Mindig Brad győzött, egészen addig bírta, míg rendbe nem kellett tennie magát egy következő meghallgatásra.

2. Michelle Williams és Ryan Gosling

Miközben a Blue Valentine című filmben egy párt alakítottak, a rendezők megkérték őket, hogy egy hétre költözzenek össze. Michelle és Ryan annyira szeretett egymással lakni, hogy az egy hétből végül egy hónap lett. Még ma is jó barátok.

3. Jamie Dornan, Andrew Garfield és Eddie Redmayne

Mikor még kezdő színészek voltak, mindhárman együtt laktak. Akkoriban mindig megbeszélték egymással, hogy melyiküket miért utasították el egy-egy válogatáson.

4. Ed Westwick és Chace Crawford

Ed és Chace a Gossip Girl – A pletykafészek forgatása kezdetén költöztek össze egy lakásban New Yorkban. Ed korábban még nem élt távol a szülővárosától, ezért a lakótársa segített neki a beilleszkedésben.

5. Raven-Symoné és Lindsay Lohan

Csak rövid ideig laktak együtt, és nem sűrűn látták egymást. Lindsay csak néhány napot töltött a közös lakásban, de a bérleti díjat fizette, és ott tárolta a ruháit.

6. Holly Hunter és Frances McDormand

Véletlenül lettek szobatársak, mikor a Yale egyetemen dráma tagozaton tanultak és egy szobába kerültek. De aztán annyira jól kijöttek egymással, hogy a diplomázás után is együtt laktak.

7. Penn Badgley és Milo Ventimiglia

Penn és Milo együtt szerepeltek a The Bedford Diaries című sorozatban. A forgatás során döntöttek úgy, hogy összeköltöznek. Pennt Ed Westwick és Chace Crawford és hívta, hogy költözzön hozzájuk, mert harmadik lakótársat keresnek, de ő inkább Milót választotta.

8. Dianna Agron és Lea Michele

A Glee – Sztárok leszünk! sorozatban ellenségeket alakítottak, de a forgatások végén együtt mentek haza közös albérletükbe. Mindketten imádtak főzni, és gyakran sütöttek együtt vegán süteményeket.

9. Brian Atwood és Melissa McCarthy

Brian és Melissa a mai napig nagyon jó barátok. Brian azt mondta, ő tudta, hogy Melissából egyszer sztár lesz, ezért mondta neki, hogy költözzön hozzá a New York-i lakásába.

10. Robert Downey Jr. és Kiefer Sutherland

Robert és Kiefer 3 évig laktak együtt, miután megismerkedtek az Ezerkilencszázhatvankilenc című film forgatásán. Kiefer vigasztalta Robertet akkor is, mikor annak akkori barátnőjével, Sarah Jessica Parkerrel akadtak párkapcsolati problémái.

11. Nikki Reed és Kristen Stewart

A két színésznő az Alkonyat forgatásai közben költözött össze. Az idejük nagy részét együtt töltötték, mivel Nikki elárulta, hogy egyikük sem szeretett sokat elmászkálni.

12. Jude Law és Ewan McGregor

Szó szerint szobatársak voltak, hiszen a ‘90-es években, Londonban közös szobában laktak, sőt egy emeletes ágyon aludtak. Később közösen alapítottak egy filmes és színházi társulatot.

13. Winona Ryder és Gwyneth Paltrow

Bár mostanság nincsenek szoros kapcsolatban, Winona és Gwyneth régen a legjobb barátnők voltak és együtt laktak.

14. Lauren Graham és Connie Britton

A két színésznő egy darabig együtt élt egy házban. Azután is jó barátok maradtak.

15. Nina Dobrev és Sara Canning

Lakótársakként mindent megosztottak egymással, és támogatták egymást karrierjük kezdetén.

16. Madelaine Petsch és Lili Reinhart

A két színésznő együtt játszott a Riverdale című sorozatban, és egy darabig lakótársak is voltak. Lili 2017-ben azt posztolta, hogy hiányzik neki, hogy már nem laknak együtt Madelaine-nel.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here