A sztárok ugyan képesek megfizetni a világ legjobb orvosait, de van, ami ellen még a legképzettebb doktorok sem tehetnek semmit. Ez pedig az óvatlanság, ami a szexuális úton terjedő betegségek kialakulásában főszerepet játszik. Sok hírességről a nyilvánosság is tudja, hogy nemi betegséggel küzdött. Nézzük, kik azok, akik az egyik legkellemetlenebb típusú betegséggel fertőződtek meg!

Britney Spears – Herpesz

Életében sokszor volt fent és legalább annyiszor lent is. A Mickey Mouse Club egykori ártatlan kislánya kapcsolatba került az alkohollal és a drogokkal is, mentális problémáiról a közvélemény mindvégig tudott. Partyról partyra járt, idegenek ágyában ébredt fel és ez nem maradhatott következmények nélkül. Életmódja hozta magával a nemi betegséget, nevezetesen a herpeszt.

Pamela Anderson – Hepatitis-C

A szintén nem szűzies életmódjáról elhíresült színésznő nem futó kapcsolataiból, hanem férjétől fertőződött meg. Bár a Hepatitis-C szexuális úton is terjed, Pamela Anderson nem így, hanem egy férjével, Tommy Lee-vel közösen használt tetováló tű miatt fertőződött meg. A Hepatitis igen komoly betegség, ami akár néhány hónapon belül halált okozhat. Pamela Anderson azonban megnyerte ellene a harcot.

Robin Williams – Herpesz Simplex

Ki gondolná, hogy egy ilyen kedves arcú komikus is össze tud szedni szexuális úton terjedő betegségeket? Márpedig a betegség nem válogat. A színész egy pincérnővel folytatott házasságon kívüli viszonyából tett szert a herpeszre.

David Hasselhoff – Genitális herpesz

A Baywatch sorozat legendássá vált sztárja magáénak mondhatta az 1990-es éveket. Rengeteg nővel folytatott hosszabb-rövidebb ideig tartó viszonyt. Amikor 2006-ban elvált feleségétől, az ex kitálalt és felfedte a titkot, hogy Hasselfhoffnak bizony genitális herpesze volt házasságuk előtt.

Magic Johnson – HIV

1991 novemberében derült ki róla, hogy HIV vírus fertőzte meg a kosárlabda sztárt. Nagyon sok alkalmi partnere volt, ezért nem tudta pontosan megnevezni, hogy kitől kapta el a vírust. A botrány kiváló alapot adott ahhoz, hogy szárnyra keljenek a Magic Johnson szexuális irányultságával kapcsolatos találgatások is.

Keith Richards – Hepatits C

Szabados életmódját ismerte talán nem sokakat lep meg, hogy a gitáros-zeneszerző is kapcsolatba került szexuális úton terjedő betegségekkel. Az 1990-es években fertőződött meg Hepatitis-C-vel, de erős immunrendszerének hála azóta legyőzte a betegséget.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét