Jamie Lee Curtis többször is játszotta az odaadó anya szerepét a képernyőn, de a való életben legalább ennyire elkötelezett szülő. Saját gyermekeit, főként transznemű lányát, Ruby Guestet illetően Curtis esélyt sem ad a kétkedésre – megingathatatlan szeretete és támogatása felülemelkedik minden kihíváson.

Egy interjúban a karrierjén kívül legkisebb lánya, Ruby Guest is szóba került, aki transznemű. “Ez az élet a szeretetről szól. Szülőnek lenni a szeretetről szól, és én szeretem Rubyt. Szeretem őt” – mondta Curtis, miközben a Ruby iránti feltétlen támogatásáról beszélt.

“Az emberek azt mondták: ‘Nagyszerű vagy, hogy elfogadod a szerelmét.’ Miről beszélnek? Ő a lányom, ez az emberi lény odajött hozzám, és azt mondta: ‘Én ez vagyok.’ Az én feladatom pedig, hogy azt mondjam, ‘Üdv itthon!’ Harcolni fogok, és meg fogom védeni a létezéshez való jogát bárkivel szemben, aki azt állítja, hogy nem érdemli meg” – tette hozzá.

A színésznő megosztotta nézeteit lánya különleges tapasztalatainak megértéséről is. Ruby 2020-ban családja, majd 2021-ben a nyilvánosság előtt fedte fel identitását, Curtis pedig hangsúlyozta, hogy ő sem tud mindent.

“Megpróbálom megtanulni a legfontosabb dolgot, hogy nem tudok mindent. Mindennap felébredek, és azt mondom: ‘Nem tudok mindent.’ Nem tudok sokat. Sok dolog van, amiről nem tudok. És sok van, amit meg kell tanulnom” – vallotta be.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét