Biztosan próbáltad már te is meghatározni, hogy a színeidet illetően milyen típusba tartozol. A legtöbb besorolás alapul veszi a szem, a haj és a bőr színét is, ezek alapján állít fel különböző kategóriákat, de ha egyikbe sem tudtad besorolni magad, nem vagy egyedül. Azt viszont biztosan tudod, hogy a bőröd világos, közepes vagy inkább sötétebb tónusú-e. Ez pedig bőven elég ahhoz, hogy megtudhasd, mely színek állnak neked a legjobban. A következő listát ez alapján állítottuk össze számodra.

Világos bőrtónus

Valószínűleg sokszor érzed magad sápadtnak, gyakran van dolgod pattanásokkal, és könnyen leégsz a napon. Olyan színeket válassz, melyek ennek a világos bőrnek több színt adnak. Ezek az élénk, telt színek, mint a smaragdzöld vagy a királykék, de bekerülhet a gardróbodba a barna, a szürke és a burgundi is. A világos és semleges színeket viszont messzire kerüld el!

Közepes bőrtónus

A közepes bőrtónusnak van némi sárgás, enyhén barnás beütése. Szerencsésnek mondhatod magad, ha ebbe a kategóriába tartozol, mert éppen úgy viselhetsz világos, mint sötét színeket. A titok, hogy a közepesnél mindig egy kicsivel világosabb vagy sötét árnyalatokat válassz. Nyáron a fehér legyen a legjobb barátod, de a sárgás és zöldes színeket inkább kerüld.

Sötét bőrtónus

Törekedj a kontrasztra és ne viselj olyan árnyalatokat, melyek nagyon közel állnak bőröd tónusához! Válassz meleg színeket, mint a pink, a narancs vagy a sárga, de a pasztellt és a nagyon világos árnyalatokat, valamint a fényes ruhákat lehetőleg kerüld. A semleges színek nagyon jól állnak neked, mint a fekete, fehér, bézs, kahki vagy a szürke, de a hideg árnyalatokkal bánj óvatosan, mint a kékek és a zöldek.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét