Steve Irwin és Terri A krokodilvadász című sorozattal váltak ismertté. Ez volt Steve beceneve is. 2006-ban tragikusan elhunyt, de felesége még mindig a szívében őrzi őt, és azt mondja, ő volt az egyetlen megfelelő férfi számára.
Steve Irwin élete előtt tisztelgünk, aki feleségével most ünnepelhetné a 30. házassági évfordulójukat. Terri ebből az alkalomból emlékezett meg férjéről.

1991-ben találkoztak.

Kapcsolatuk kezdetét úgy írták le, hogy szerelem volt első látásra. Steve Irwin nagy állatimádó volt, így szinte magától értetődő volt, hogy az állatokon keresztül ismerte meg jövendőbelijét is.

Steve 29, Terri 27 éves volt a megismerkedésükkor. Sok közös volt bennük, Steve akkor vett át egy vadasparkot, Terri pedig rehabilitációs létesítményt hozott létre vadállatok számára.

Terri biztos volt benne, hogy Steve már foglalt.

Terri úgy emlékszik vissza, hogy akkoriban meggyőződése volt, hogy az élete csak a munkáról fog szólni. Aztán beleszeretett Steve-be. Mivel a férfi annyira elbűvölő volt, Terri arra gondolt, biztosan házas. Hallotta, hogy valakit Suey-nak hív, arra tippelt, ő lehet a felesége. De aztán kiderült, hogy Suey a kutyája volt.

1992-ben házasodtak össze.

Mivel mindketten imádták az állatokat, ahelyett, hogy nászútra mentek volna, inkább részt vettek egy krokodilmentő misszióban, amit dokumentáltak is. Így kezdődött A krokodilvadász című sorozat. Néhány évvel később két gyermekük született, lányuk, Bindi 1998-ban – ő Steve kedvenc krokodiljáról kapta a nevét – és fiuk, Robert 2003-ban.

A pár a gyereknevelés mellett is folytatta a vadvilágról szóló dokumentumfilmek forgatását.

Steve tragikus hirtelenséggel hunyt el 2006-ban.

A közkedvelt televíziós személyiség éppen egy újabb dokumentumfilmet forgatott, mikor egy tüskésrája megcsípte és meghalt. Halála világszerte szerepelt a hírekben, rengeteg rajongója gyászolta.

Terri többé nem ment férjhez, és azóta nem is randizott senkivel.

Mikor a magánéletéről kérdezték, Terri azt mondta, Steve volt számára az egyetlen, és bízik benne, hogy többé nem kapja meg azt a kérdést, hogy szeretne-e párkapcsolatot bárki mással. Elmesélte, hogy az évek során figyelemmel kísérte a szerelmi életéről szóló pletykákat, és jókat derült rajtuk. Hozzátette, ő még mindig az elhunyt férjét szereti.

2018-ban Steve csillagot kapott a hírességek sétányán Hollywoodban, amit Terri és a gyerekei vettek át a nevében.

Megható poszttal emlékezett meg a házassági évfordulójukról.

Június 4-én Terri ezt posztolta Twitteren: “Ehhez a hihetetlen fickóhoz 30 évvel ezelőtt mentem feleségül. Micsoda kaland volt! A szerelmünk és az öröksége tovább él” – írta a fenti képhez. Tweetjét több mint félmillióan kedvelték, ami szép bizonyítéka, hogy a rajongók még mindig őrzik Steve Irwin emlékét.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here