A Reszkessetek, betörők! édes kisfiúja már rég felnőtt. Mintha csak egy szempillantás alatt történt volna, hogy elmúlt 40 és édesapa lett. Ma már úgy tűnik, a ’90-es évek gyereksztárjának életében minden simán megy, de ez nem volt mindig így.
De ki az a nő, aki segített neki, hogy az élete gyökeresen megváltozzon? Cikkünkből megismerheted Macaulay Culkin és Brenda Song szerelmének történetét.

Bőven volt része sikertelen kapcsolatokban.

Az 1990-es évek vége óta a kapcsolatait leginkább a kudarc jellemezte. Nemcsak a karrierjében élt át nehéz időszakot, de a magánéletében is. 1998-ban feleségül vette Rachel Miner színésznőt, akivel mindketten 18 évesek voltak akkoriban. Házasságuk nem tartott sokáig, 2000-ben szétmentek, 2002-ben hivatalosan is elváltak.

Még ugyanebben az évben kezdett kapcsolatot Mila Kunisszal, aki akkoriban az Azok a 70-es évek show sztárjaként tündökölt. Először úgy tűnt, mindketten megtalálták a helyüket egymás mellett, de 2011 januárjában szétváltak az útjaik.

Macaulay-nak voltak kétségei Brendával kapcsolatban is.

Miután szakított Kunisszal, úgy tűnt, feladta, hogy rátalál a szerelemre. Brenda Songot 2017-ben a Changeland című film forgatásán ismerte meg. A film rendezője, Seth Green később azt mondta, nem látta jelét annak, hogy a két színész között kapcsolat van kialakulóban. Pedig gyorsan egymásra találtak, és különösen sokat segített nekik ebben az, hogy egykor mindketten gyereksztárok voltak. Ahogy Song elmesélte: “Majdnem olyan, mint a gyerekszínészek esetében, nem is kell egy szót sem mondanunk, elég, ha egymás szemébe nézünk, bólintunk, és máris tudjuk.”

Macaulay alig akarta elhinni, hogy a magánéletében most az egyszer simán mennek a dolgok: “Pofára fogok esni. Valami rossz biztosan történni fog. Valaki meg fog halni!” – mondta, de a sorsnak egészen más tervei voltak a szerelmesekkel.

Tudták, hogy mielőbb családot szeretnének alapítani.

Csupán egy évvel azután, hogy elkezdtek randizni, Culkin megosztotta, hogy hosszú távra tervez a szerelmével. Világossá tette, hogy alig várják, hogy szülővé váljanak. “Ez most jól működik, úgyhogy valószínűleg csinálunk néhány babát.”

Addig is állatokkal vették magukat körbe. 2020-ban Brendának és Macaulay-nak már két macskája, egy kutyája, egy hala és egy papagája volt.

Brenda minden adandó alkalommal elhalmozza őt szeretettel.

A kapcsolatukban az egyik legjobb dolog, hogy nagyon őszintének bizonyul. Song gyakran posztol aranyos dolgokat “Mack”-ről Instagramon, a színész 40. születésnapján pedig megható üzenetben köszöntötte őt.

“Boldog 40. születésnapot ennek a varázslatos teremtménynek. Órákig tudnék itt ülni és írni arról, hogy milyen csodálatos, kedves, szerető, hűséges, őszinte és lenyűgöző vagy, és hogy mennyire hálás vagyok, hogy veled oszthatom meg az életemet. Az unikornisom, akiről nem hittem, hogy tényleg létezik, én vagyok a világon a legszerencsésebb ember, mert te engem szeretsz.”

És ez még csak a kezdet.

2021. április 5-én végre megszületett első gyermekük, egy kisfiú, akit Macaulay elhunyt testvére után Dakotának neveztek el. A szülővé válás rengeteg örömet adott nekik, de természetesen akadnak nehézségek is.

Ám úgy tűnik, a pár rátalált a kiegyensúlyozott családi életre: “Fontos, hogy kommunikálj, mikor segítségre van szükséged. Ahelyett, hogy felállítottunk volna egy listát a kötelességekről, mi inkább ráérzünk. Leteszem a fiamat, a párom pedig azt mondja, ‘Engedd, hogy megetessem az állatokat és elkészítsem a vacsorát!’”

A pár izgalmas jövő előtt áll, hiszen eljegyzést és házasságot terveznek egy forrás szerint: “Dakota születése óta igazi családként szeretik egymást, az eljegyzés ezért egy természetes lépés számukra. Izgatottan várják a közös jövőt.”

A világ minden boldogságát kívánjuk nekik, és alig várjuk, hogy lássuk, mit tartogat számukra a jövő.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here