Mikor gyerekek voltunk, gyakran hallottuk a kifejezést, hogy “boldogan éltek, míg meg nem haltak”. Akkor még el is hittük, hogy ez így működik. Aztán a saját bőrünkön tapasztaltuk, hogy a párkeresés mennyire nehéz tud lenni. Ennek ellenére mégis léteznek olyan párok, akiknek a története pont olyan, mint a mesékben.

Victoria és David Beckham története jó példa erre. Sok-sok évvel a megismerkedésük után David még mindig őrzi azt a cetlit, amin Victoria megadta neki a telefonszámát.
Ahol szerelem van, ott lehet boldog házasság is. A következő cikkből ennek az ikonikus párnak a love storyjáról tudhatsz meg többet.

Victoria és David Beckham az egyik legstabilabb pár a celebvilágban. 1997-ben ismerkedtek meg, és azóta együtt vannak. Összehangolt megjelenésük, eleganciájuk és karrierjük miatt is világszerte ismerik őket. De kétség sem férhet hozzá, hogy esetükben a magánéletük is hozzájárult a világhírnévhez, hiszen kevés olyan párt találni a sztárvilágban, akik ennyi idő után is kitartanak egymás mellett.

Az 1990-es években Victoria Adams a Spice Girls nevű lányegyüttessel vált világszerte ismertté, David Beckham pedig a Manchester United sztárfocistája volt. Bár a lánynak fogalma sem volt arról, kicsoda David, a férfi nagyon is jól tudta, kicsoda “Posh Spice”.

Rögtön odáig volt a lányért: “Egy hotelszobában voltam a legjobb barátommal, aki később a tanúm volt az esküvőnkön. Emlékszem, még mielőtt találkoztam Victoriával, azt mondtam neki: ‘El akarom venni azt a lányt abban a fekete ruhában, a bob frizurával.’”

Nem sokkal ezután Victoria kilátogatott David egyik meccsére, aki messziről integetett neki. Bár akkor úgy érezte, elszalasztotta a lehetőséget, hogy randizni hívja a Spice Girlt, a sorstól egy héttel később kapott még egy esélyt, amikor Victoria a menedzserével és a zenekar egyik tagjával újra kiment a meccsre. Ez volt az a mérföldkő, amikor Victoria megadta a telefonszámát Davidnek 1997-ben.

“A játékosok társalgójában kb. 1 órán át beszélgettünk. Mivel Victoria aznap vonattal utazott, felírta a számát a vonatjegyre. Ez még mindig megvan nekem” – mesélte David.

Ugyanerre a pillanatra visszaemlékezve Victoria levelet írt tinédzserkori énjének “Amit bárcsak akkor tudtam volna” címmel. Ebben írta le, hogyan lett szerelmes Davidbe.

“Szerelem első látásra igenis létezik. Ez fog történni veled a Manchester United társalgójában. Ahogy a többi játékos a párjukkal álldogál, te megpillantod Davidet a családja mellett. Olyan szép mosolya van… Te is nagyon közel állsz a családodhoz, és elgondolkodsz azon, milyen jól érezné magát veled is. El fogja kérni a számodat.”

Szerelmük a kíváncsiskodó szemek elől elrejtve kezdődött, elsősorban Victoria menedzserének kérésére. Kezdetben a randik annyiban merültek ki, hogy elmentek sétálni a parkba és beszélgettek. Bár a hírnév már akkor az életük része volt, a kapcsolatuk úgy haladt előre, mint bármelyik átlagemberé. A focista azt is elmesélte, hogy az első csókjuk akkor csattant el, mikor úton voltak a szülei háza felé.

Akkor döntötték el, hogy összeházasodnak, mikor Victoria az Egyesült Államokban volt. “Elmondtam neki, milyen az én álomgyűrűm. Ő emlékezett rá, és külön nekem megterveztette” – mesélte Victoria. 1998-ban, egy januári estén a pár az angliai Rookery Hall Hotelben volt, ahol Victoriát 30 szál rózsával köszöntötték, és felkísérték abba a szobába, melyet David több száz rózsával, valamint vörös és sárga liliomokkal díszített fel.

Leültek vacsorázni, David pedig egyszer csak térdre ereszkedett és megkérte Victoria kezét az álomgyűrűvel. “Igent mondtam, majd előhúztam az én gyűrűmet, és azt mondtam neki: ‘Ne feledkezzünk meg a girl powerről sem, szóval elveszel feleségül?’” – mesélte Victoria.

1999-ben került sor a nagy eseményre. Az esküvőt az elegáns Luttrellstown kastélyban tartották, Robin Hood-stílusban. Az akkor 4 hónapos gyermekük, Brooklyn volt a gyűrűhordozó az oltárnál. Még ugyanabban az évben vásároltak egy luxusingatlant, amit a sajtó “Beckhingham Palota” néven emlegetett.

A párnak 4 gyermeke van: Brooklyn, Romeo, Cruz és Harper. Bár Beckhamék rengeteget utaznak a munka és a jótékonysági feladatok miatt, mindig találnak időt arra, hogy a család együtt legyen. “Mindig cserélünk. Mikor én otthon vagyok, ő távol van, így egyikünk mindig ott tud lenni a gyerekekkel” – mesélte Victoria egy interjúban.

Bár a sajtó gyakran cikkez különböző botrányokról és pletykákról, az idő bebizonyította, hogy ezek nincsenek hatással a kapcsolatukra. Victoria elmondta, hogy egyáltalán nem érdekli, hogy mit írnak róluk: “Davidnek és nekem semmit nem kell bizonyítanunk. Szeretjük egymást, vigyázunk egymásra, párként és szülőkként is erősek vagyunk.”

Tagadhatatlan az egymás iránti szeretetük, hiszen több mint 20 éve vannak együtt, de még mindig kimutatják egymás felé az érzéseiket. Victoria elmondta, hogy David folyamatos inspirációt és iránymutatást jelent neki: “Annyi mindent tett már le az asztalra, felnézek rá, nagyon tisztelem és csodálom mindenért, amit elért.”

“Büszke vagyok rá, mert nagyon keményen dolgozik. Annyira elhivatott, hogy megérdemli a sikert” – mondta egyszer David a feleségéről. “Sok ok van, amiért szeretem, de az egyik legfőbb, hogy tőle kapta a legcsodálatosabb gyerekeket” – tette hozzá.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here