Az esküvő napján a vőlegény valami szokatlan dolgot tett. Nemcsak a menyasszonyához szólt, de különleges szavakat intézett a menyasszony lányához is. Ez az édes pillanat sokak szívét megérintette, mikor a róla készült videót online megosztották.

Esküvőjén a vőlegény több ígéretet is tett.

A vőlegény plusz egy fogadalmat tett. Ez nem szokványos dolog az esküvőkön. Először a jelenlévőkhöz szólt, aztán egy fiatal lányt szólított maga mellé a színpadra. Letérdelt elé, megfogta a kezét, és azt mondta: “Ma nemcsak az anyukádat veszem el, de téged is lányommá fogadlak. Ígérem, hogy mindig gondoskodni fogok rólad.”

Miközben beszélt, próbált higgadt maradni, de a hangja az elejétől kezdve remegett a meghatottságtól. A menyasszony sem tudta visszatartani a könnyeit, diszkréten törölgette őket, miközben látta, hogy lányának újdonsült apukája szívből jövő érzéseit fejezi ki.

Ez a fogadalom nem lett volna teljes egy szimbolikus gesztus nélkül. A vőlegény gyűrűt húzott a nevelt lánya ujjára, megerősítve ezzel az iránta való apai elköteleződését.

Azzal folytatta: “Tudom, hogy már egy ideje apának akarsz hívni, és csak nemrég állapodtunk meg, hogy ez rendben van.” Beszélt arról, hogy mindig óvni fogja a kislányt, és kihangsúlyozta, hogy az összes vőfélyre is számíthat ugyanebben.

Arcukon a legnagyobb mosollyal egy meleg öleléssel zárták a megható pillanatot. Utána mindenki együtt ünnepelt az újonnan létrejött családdal.

Kommentekben a férfi rengeteg dicséretet kapott ezért a gesztusért. Kifejezték a csodálatukat és azt, hogy erre a pillanatra a kislány biztosan egész életében emlékezni fog.

A videón látható, hogy nemcsak a menyasszonynak és a kislánynak okozott örömöt a vőlegény, de ő maga is boldog volt. Mély szeretete a felesége és a lánya iránt teljesen nyilvánvaló volt.

@goodtimeweddings A father’s love ♥️ #weddingvideographer #weddings #texasbrides #houstonbrides #htxvideographer #weddingtiktok #weddingfilms #father #fatherdaughter ♬ original sound – GoodTime Weddings

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét