Egy olyan világban, ahol a digitális platformok helyet adnak a különleges tartalmaknak, egy nő videója világszerte felkeltette az emberek figyelmét. Egy rövid, de igen érdekes videóban azt mutatja meg, hogyan kell vegán vizet készíteni. Az elgondolás nemcsak kíváncsivá tette a nézőket, de nagyon jól szórakoztak is rajta.

Emily egy videóban mutatta meg a különös receptet.

Kulináris különlegességként Emily büszkén mutatta meg alkotását: a vegán vizet. Igen, jól olvastad. Hozzátette azt is, érdemes a szokásos kereteken kívül gondolkodni, hogy új szintre jussunk. Emily óvatosan fogta a felaprított, szabadtartásból származó, fagyasztóból kivett tofut, mintha értékes hozzávaló volna.

Aztán a fagyott tofut beletette a vízbe, amit ezzel olyan itallá alakított, ami dacol a hagyományos elvárásokkal. A hab a tortán pedig az volt, mikor a látvány kedvéért egy szelet citromot is a pohár szélére tűzött. Miközben sokan értetlenül álltak Emily vegán vizének gondolata előtt, kreativitását és játékosságát, amit a receptbe csempészett, nem lehet vitatni.

Sokak szerint a videó csak átverés.

A videó összezavarta a nézőket, akik megkérdőjelezték a hitelességét. A fagyasztott tofu és a víz abszurd kombinációja sokakat elgondolkodtatott, hogy ez egy jól kitalált tréfa vagy valós helyzet-e vajon. Egyesek meg voltak győződve a hitelességéről, míg mások megkérdőjelezték valódiságát.

Az emberek ki is fejezték kétkedésüket: “Az egészet csak azért néztem végig, mert azt hittem, vicc.” Az egyik kommentelő azt írta: “A szarkazmus nagyon jó, a kommenteknél az emberek fele nem veszi észre, hogy átverés.”

A legviccesebbek a kommentek voltak.

A videó is elképesztően vicces, de a kommentek még rajta is túltesznek. Íme néhány humoros megjegyzés a kommentelőktől: “Ha nincs tofu, helyettesíthetem jégkockával?”, “Én csak szabadtartásból származó vizet használok. Ez jobb érzés nekem a víz szüleivel kapcsolatban.”, “5 éven át voltam vegán, és egészen mostanáig nem voltam képes vizet inni.”, “Én nem vagyok vegán, úgyhogy fagyasztott, felkockázott steaket fogok beletenni.”

Ezek a megjegyzések adták meg a bejegyzés igazi hangulatát, bemutatva a nézők humorát és játékos viccelődését.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

E m i l y🌻 (@emilyzugay) által megosztott bejegyzés

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét