Vírusszerűen terjedt az a videó Jennifer Garnerről, amitől még inkább csodáljuk a sztárt. A sors az utcán egy kerekesszékes férfival sodorta össze. Amit ezután tett, azon te is meg fogsz hatódni, és arra gondolsz majd, hogy a világnak több olyan emberre volna szüksége, mint Jennifer.

Végtelenül boldoggá tette valaki napját.

A sztárt rendszeresen követik és fotózzák a paparazzók, de egyik hétvégén egy fotósnak sikerült egy igazán különleges és őszinte pillanatot megörökítenie.

Garner egy szokásos hétköznapján Kaliforniában az utcán meglátott egy kerekesszékes hajléktalan férfit, akivel szóba elegyedett, és adott neki egy teli szatyrot, benne alapvető dolgokkal.

Kedvessége végtelen.

A beszélgetés közben az 51 éves színésznő észrevette, hogy a férfi mezítláb van. Leguggolt elé, és elkezdett zoknit húzni a férfi lábára. A Hirtelen 30 sztárja aztán elkezdte levenni saját tornacipőjét, és megpróbálta odaadni a férfinak, de sajnos túl kicsi volt rá.

Garner ekkor szúrta ki a tőle néhány méterre álló paparazzót, és elindult felé. Azt kérdezte tőle: “Hányas a lába? Megvehetem a cipőjét? Ennek a férfinak szüksége van egy cipőre.”

A paparazzo megkérdezte, hányas a férfi lába, mire Garner elmondta neki, hogy 10 és feles. A kamera mögött álló férfi ezután örömmel válaszolt: “Ó, én 11-es vagyok! Akarod, hogy odaadjam neki a cipőmet? Neki adhatom!” – és jelezte, hogy a színésznőnek ezért nem kell fizetnie. A háromgyerekes anyuka ezután a férfi lábára húzta a tornacipőt, majd a fotós megemlítette, hogy az autójában van egy takaró, azt is örömmel fel tudja ajánlani.

Nem ez volt az első alkalom, hogy Garner bizonyította, hogy aranyból van a szíve. Libabőrösek lettünk attól is, hogy megvásárolta azt a farmot, ahol édesanyja felnőtt, és ezzel most számtalan gyermek jövőjét teszi jobbá.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét