A Pöttöm óriások című reality 2006-ban indult, ebben szerepelt Zach Roloff is, aki törpeséggel született, magassága csupán 132 centi. Állapota miatt számos műtéten átesett már, azonban abban nem akadályozta meg, hogy megtalálja az igaz szerelemét, Torit.
Történetük szép példája annak, hogy a társadalmi sztereotípiákkal nem érdemes foglalkozni.

Megismerkedésük története emlékeztet a Hamupipőkére.

Zach és Tori akkor találkoztak először, mikor Tori Zach szüleinek farmján dolgozott 2010-ben. A fiatal lány tököt szedett Zach-kel és szüleivel, Mattel és Amyvel, akik éppen ugyanúgy törpenövésűek, mint a gyermekük.

Az egyik interjúban Tori így emlékezett vissza az első randijukra: “Egy kollégám mondta, hogy Zachary szerint cuki vagyok, de nem hiszi, hogy valaha is elmennék vele randizni. Aztán az első randink 5 órán át tartott, és azóta együtt vagyunk.”

Zach nagyon sokat hezitált az elején.

Bár egyértelmű volt, hogy Zach és Tori érdeklődnek egymás iránt, ez az érzés ismeretlen volt a fiúnak. Később elmesélte, hogy ez volt élete első randija, és fogalma sem volt, mire számítson.

Szerencsére Tori türelmes volt, és hosszú napokat töltött Zach-ék farmján. Hétvégente együtt fociztak, és ez a sok együttlét bátorította Zach-et arra, hogy megtegye a következő lépést.

A pár komoly döntéseket hozott az esküvő után.

2015 júliusában házasodtak össze. Az esküvő után Zach bevallása szerint Tori kirángatta őt a burokból, és jóval társaságibb emberré tette. “Magabiztosságot adott nekem” – mondta Zach egy interjúban.

A kapcsolatukat a Pöttöm óriások című realityben továbbra is követhették a nézők. Ez eleinte zavarta Torit, de később rájött, hogy segített is neki egy fontos dolgot megérteni a családjáról: “Nagyon különleges pár vagyunk, menő a történetünk, van mit mesélnünk, de eleinte ez akkor is ijesztő volt. Aztán a műsor segített rájönnöm arra, hogy ne foglalkozzak azzal, mit gondolnak mások.”

Az egyre gyarapodó család együtt birkózik meg a mindennapos kihívásokkal.

Zach és Tori első gyermeke, Jackson 2017-ben született meg. Akárcsak apukája, ő is törpenövésű.

2021-ben megszületett második gyermekük, Lilah Ray. 2022-ben pedig büszkén jelentették be, hogy harmadik gyermeküket várják.

Tori és Zach sok megpróbáltatáson mentek át, ezek között volt egy vetélés is. “A férjem mindvégig a megingathatatlan sziklám volt. Végig ott volt mellettem, nélküle nem tudtam volna végigcsinálni” – mondta Tori.

“Ha van ennek jó oldala, akkor az az, hogy rájöttem, mi tényleg áldottak vagyunk. Két boldog, egészséges gyerekünk van, és tudom, hogy ez nem mindenkinek adatik meg. Van 2 gyerekünk, akiket mindennap ölelhetünk.”

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét