David Beckham minden alkalommal online vitákat vált ki, mikor arról posztol fotót, hogy szájon puszilja a 11 éves lányát. Szerető és gondoskodó apaként a visszavonult focista Instagramon posztolta azt is, hogy lányuk néha csatlakozik éjszakára hozzá és feleségéhez. Örül minden pillanatnak, amit a gyermekeivel tölthet, és semmi rosszat nem lát abban, hogy elárasztja őket szeretettel.

A kedves látogató.

David Beckham egy cuki pillanatot osztott meg Instagramon, mikor lányuk, Harper csatlakozott hozzá és feleségéhez, Victoriához, hogy együtt aludjanak a nagy ágyukban. A szívmelengető fotón a 3 Beckham összebújik a takaró alatt. Harper a szülei között keresett kényelmes helyet magának, és bebújt éjszakára az ágyukba. “Látogatónk volt éjjel” – írta a focista.

A pár néha inkább külön alszik.

Sok pár szokott külön aludni éjszakánként, hogy megőrizzék kapcsolatukban a szikrát, és így tesznek Beckhamék is. Vidéki otthont vásároltak, ahol mindkettőjüknek külön épületszárnya van. Mindegyikben van külön konyha, hálószobák és udvar, hogy mindenkinek jusson elszeparált hely.

“Igazából ez nagyon jól működik Davidnél, Victoriánál és a gyerekeknél. Ha már megőrjítik egymást, akkor visszavonulnak a külön szárnyakba, mintha külön házakban élnének” – mondta egy forrás.

Mindkét szülőnek nagyon szoros a kapcsolata a gyerekekkel.

David és Victoria Beckham fiatalon lettek szülők, és mindketten nagy törődést és támogatást mutatnak gyermekeik felé. Gyakran osztanak meg fotókat, amin ölelik és puszilják a gyerekeket, igyekeznek minél több örömteli pillanatot együtt tölteni a családdal.

David Beckham szeret lefekvés előtt olvasni a lányának.

Esti mesét olvasni nagyon jó módja annak, hogy szorosabb legyen a kapocs szülő és gyerek között, valamint hogy olyan emlékek szülessenek, melyekre a kicsik felnőttként is örömmel emlékeznek vissza. Beckham imád bebújni lánya mellé az ágyba és esti mesét olvasni neki.

Victoria és David Beckham története bizonyítja, hogy létezik happy end, ha megtaláljuk a megfelelő társat. David még ennyi idő után is őrzi azt a jegyet, amire annak idején Victoria a telefonszámát írta fel neki. Ez is arra emlékeztet, hogy az igaz szerelem képes megmaradni, ha a tökéletes ember bukkan fel az életedben.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét