Paris Hilton nemrégiben osztotta meg az első fotókat kisfiáról, és elárulta a nevét is. Podcastjában pedig arra is kitért, miért ezt a nevet választotta. Hogy bepillantást engedett a magánéletébe, az mérföldkő ő és férje életében, akik a privát életüket igyekeznek minél jobban őrizni a nyilvánosság elől.

Az újdonsült anyuka mesélt arról, mennyire izgatott most, hogy kibővült a család, és milyen sokat jelent ez férje számára is, akinek a Laura Bellizzivel való kapcsolatából már van egy lánya.

Mesélt kisfia iránti lelkesedéséről, akit drága angyalnak nevezett. Elmondta, hogy férjével már alig várták, hogy családot alapítsanak, és elárulta a kisfiú teljes nevét is: Phoenix Barron Hilton Reum.

Arról is beszélt, hogy még jobban óvják magánéletüket, mióta a kisfiúk megszületett. Még édesanyjának, testvéreinek és barátainak sem mondta el, hogy a gyermeke megszületett, csak 1 hét után számolt be róla. Szerette volna, ha ezt a kezdeti időszakot csak hármasban élik meg.

Mivel élete nagy része a nyilvánosság előtt telt, Hilton elmondta, milyen nagyra tartja ezeket a pillanatokat, mikor csak maguk vannak, és hogy van végre valami, ami csakis az övé.

Az örökösnő elmondta, hogy már egy évtizeddel ezelőtt is gondolkodott a születendő gyermeke nevén. A hamarosan megjelenő Paris című könyvéből olvasott fel egy részletet: “Azt tervezzük, hogy Phoenix lesz a neve, amit már évekkel ezelőtt kitaláltam, mikor városokat kutattam. Valami olyat kerestem, ami illik Párizshoz és Londonhoz” – mondta.

“A főnix az a madár, amelyik porrá ég, majd hamvaiból újra feltámad – tette hozzá. – Szeretném, ha a fiam úgy nőne fel, hogy megismeri a diadalokat és a katasztrófákat is, és tisztában van vele, hogy ezek bármikor előfordulhatnak az életben. Ez ad reményt a jövőre nézve.”

A baba középső nevével elhunyt nagyapja, Barron Hilton emléke előtt kívánt tisztelegni. “Nagyon felnéztem a nagyapámra. Mindennap hiányzik. Azzal akartam tisztelegni előtte, hogy a gyermekemnek az ő nevét adom középső névnek.”

Hilton korábban beszélt arról, hogy mennyire várja az új fejezetet az életében: “Mindig is az volt az álmom, hogy édesanya legyek, ezért nagyon boldog vagyok, hogy Carter és én megtaláltuk egymást.”

Rögtön a podcast után a híres műsorvezető, Ellen DeGeneres elmondta, hogy már több mint egy évvel ezelőtt megtippelte Hilton babájának nevét, mikor ő volt a vendége a The Ellen DeGeneres Show-ban. Paris akkor erre még nem bólintott rá, csak rejtélyesen kuncogott.

DeGeneres posztolta egy videót a műsorból, bizonyítva, hogy tényleg eltalálta Paris születendő babájának nevét, amit Paris akkor még nem akart elismerni, nehogy valaki ellopja az ötletet tőle.

A cikk a BS angol nyelvű cikke nyomán készült a Kuffer fordításában.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét